Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.12.2012 13:11 - ВЛАСТТА И ЗДРАВЕТО
Автор: vladostoy Категория: Политика   
Прочетен: 415 Коментари: 0 Гласове:
0



http://offnews.bg/index.php/137597/es-zabranyava-i-elektronnite-tsigari 

Цитат: "... подобни забрани ще се въведат в бъдеще и за алкохола и захарните изделия".

"Грижата" за здравето ще се води до окончателното превръщане на обществата в набор от социопати, т.е. социо-роботи. Здравето вече няма да е индивидуална, а социална ценност. То вече се е превърнало в удобен инструмент за отнемане на индивидуални свободи и за пряко подчинение на хората... в името на какво? Как на какво? В името на здравето! Отнемаме ти и най-елементарните и насъщни човешки свободи в името здравето.
Това е логиката, по която се прокарва заробването на хората в името на един чисто политически (властови) фетиш, наречен "здраве".
Тоест, още от раждането други вече взимат решения как ти трябва да живееш. Изборът не е твой, защото други вече имат "божественото" познание как това трябва да става. Постановява се, че е по-важно да си здрав, а не свободен. Защо тогава трябва да се наричам човек? Човеците са хора, които имат правото на избор относно своя живот. Защо тогава правим тези деца, след като още с раждането си те вече не са човеци, а социални роботи? 
А иначе, що е това здраве, здраве в името на какво, здраве по отношение на какво - тези въпроси не се дискутират от шаманите на глобалистката здравна политика. Взетото на въоръжение от тези шамани понятие "здраве" няма нищо общо с биологическото (и менталното) здраве на човешкия организъм, най-малкото защото в стремежа си да трупат все повече пари и все повече власт тези политически шмекери (де факто престъпници) осъществяват престъпен геноцид над хората чрез силата на парите и чрез съзнателно неизследване (науката отдавна се е превърнала в слуга на властта) на въздействието върху хората на редица нови технологии, лекарства, ваксини, храни... И кръгът се затваря, когато с натрупаните от този геноцид камари от пари, тези престъпници засилват властта си над хората, подчинявайки ги почти изцяло на своята воля чрез "грижата за здравето". Това е космически цинизъм!!!



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: vladostoy
Категория: Политика
Прочетен: 301071
Постинги: 235
Коментари: 390
Гласове: 391
Блогрол
1. Архивите на БКП
2. Банките, политиците, специалните служби
3. Българският проблем
4. ВИП клиентите на ДДС мафията
5. ДОКЛАД НА КОМИСИЯТА ДО ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И ДО СЪВЕТА Паметта за престъпленията, извършени от тоталитарните режими в Европа
6. Здравната реформа
7. Цената на нашия вот
8. Защо липсва българската приказка за комунизма?
9. България все още няма доктрина за националния въпрос
10. Българската енергийна "политика"
11. Проблемът е системата
12. Ноам Чомски за общественото образование
13. Българите скоро ще си намерят нов "надеждоносец"
14. Състоянието на нещата
15. Как се харчат държавни пари
16. Върхът на айсберга
17. Прелестите на социализма
18. Властта трепери да не се събудят гражданите
19. Доброто в страната на тарикатите и продажниците
20. Властта: най-големият престъпник в България
21. Архитектите на ЕС не са целели това да бъде демокрация